Oferta Fluturimi

Çmimet më të ulëta në destinacionet tuaja të preferuara

Fluturime internacionale

Adria Airways (JP)

Frankfurt Tirana

Kompani ajrore: Adria Airways (JP)
Mënyra e udhëtimit: Vetëm vajtje
Oferta skadon: 2018-05-08
€179,62

Oferta bileta avioni

Me ofertat e fluturimet të nxjera nga tripsta, ju kurseni lekë nga bileta që të keni më shumë për të shpenzuar në pushimet tuaj! Gjeni fluturimet më të lira për destinacione të brendshme dhe ndërkombëtare të famshme nga linjat ajrore më të mira. Nëse ju jeni duke kërkuar një weekend ose një pushim të zgjatur, tripsta paraqet marrëveshjet e fluturimit më të mira që mund tju kursejnë lekë!

Bileta avioni: British Airways, LOT, Emirates, Malev, KLM, Lufthansa, Easy Jet, Ryanair, Singapore Airlines, Alitalia, Air France