Announcements

  e premte, 12 shtator 2014

Fluturime internacionale

Fluturime internacionale
Tirana Athinë
Aegean Airlines
€99,50
Tirana Mynih
Adria Airways
€106,50
Ljubjana Tirana
Adria Airways
€157,65
Tirana Milano
Alitalia
€184,99

Pse të fluturoni me ne?

  • 97.1% e klientëve tanë gjejnë procesin e rezervimit tonë të shpejtë dhe të lehtë
  • 98.3% e klientëve tanë dëshirojnë të rezervojnë përsëri me ne
  • 100% e klientëve tanë kanë besim tek Tripsta në bazë ditore
Hey! Ne përqëndrohemi në fluturimet kështu që e bëjmë mirë